Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Zucchini, Enden abgeschnitten, ggf. halbiert
- 150 g Aubergine, klein, halbiert
- 100 g Fenchel, in Stücken
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 60 g Olivenöl
- 20 g Basilikum, abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Zitronenschale, gerieben
- 50 g Kalamata Oliven, entsteint
- 80 g Cherry-Tomaten
- 4 - 6 Zweige Thymian
- 400 g Pangasiusfilets, in 2 Stücken (à 200 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2532 kJ / 605 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 1162 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1h
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30min
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30min
Spinat-Möhren-Salat mit Garnelen
35min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1h
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Kabeljaufilet mit Nektarinen-Tomaten-Ragout
25min
Gemüse-Lachs-Auflauf
1 Std. 15 Min
Gebratener Gemüse-Reis mit Garnelen
45min
Gurken-Lachs-Ragout
30min