Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetable Sambar
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
8 portions
Malzemeler
-
onions cut in quarters100 g
-
fresh ginger20 g
-
garlic cloves25 g
-
tomatoes cut in quarters120 g
-
cooking oil30 g
-
dried chillies3
-
asafoetida¼ tsp
-
fenugreek¼ tsp
-
mustard seed¼ tsp
-
urad dhall¼ tsp
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
cumin seeds¼ tsp
-
sambar powder1 tbsp
-
hot water600 g
-
salt1 tsp
-
split mung beans rinsed, soaked for 2 hours200 g
-
carrots cut in cubes (2 cm x 2 cm)100 g
-
potatoes cut in quarters100 g
-
French beans cut in 2 cm length60 g
-
cauliflower cut in florets50 g
-
coriander leaves to garnish1 sprig
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
259 mg
Protein
2 g
Kalori
350 kJ /
84 kcal
Yağ
4 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Deepavali Festive Delights
16 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sambhar Masala
25 Min
Fresh coconut chutney
10 Min
Tarka dal
30 Min
Savoury semolina
15 Min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 Min
Mutton Peratal
1 Std. 25 Min
Rasam
20 Min
Ghee Roasted Chicken
1 Std. 15 Min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 Min
Potato Peratal
40 Min
Dosa with spiced potato filling
17 Std. 40 Min
Idli
15 Std. 40 Min