![Gratin de crozets, reblochon et poireaux Gratin de crozets, reblochon et poireaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fd2fa7c4ab237716e2e1eec284b238eb/Derivates/ef2ddfd928d4c024df3b8c33480facb55573c029.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 300 g de crozets
- 3 poireaux, en rondelles
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 reblochon
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3131 kJ / 750 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Courgettes farcies aux œufs brouillés
1h 10min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Gratin de ravioli
1h 40min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1 Std.
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 Min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min