![Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/deb9bb79-016c-4b61-94b0-6248fdd74fb0/Derivates/2b3cc8eb-38fa-4954-95b7-c46ac2af8165.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 filet mignons (6.5-7 oz each, 1 in. thick), tied with twine (see Tip)
- 2 tsp sea salt, divided
- ¾ tsp ground black pepper, divided
- 4 sprigs thyme, fresh
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 1 oz lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 oz shallots, halved
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra to sear
- 4 egg yolks, from large eggs
- 2 oz water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 95.7 g
- Doymuş Yağ
- 48.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1129.3 mg
Alternatif tarifler
Curry Seafood Chowder
1h
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
Montreal Steak Seasonning Blend
5min
Holiday Brisket
6 godz. 55 min
Shrimp and Crab Stack
25min
Fish and Zucchini
35min
Brioche Creamed Corn (Metric)
1 godz. 10 min
Steamed Baby Potatoes
30 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Steamed Egg Cups
20min
Southern Black-Eyed Peas
1h 35min