Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 3 ½ oz shallots, halved
- 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems
- 2 tbsp dried oregano
- 7 oz extra virgin olive oil
- 2 oz white wine vinegar
- 1 oz lemon juice
- 1 tsp dried chili flakes
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)
Warm Rice Salad and Pork Filet
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- 3 oz extra virgin olive oil
- 2 oz pickled capers, drained
- 2 oz lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 35 oz water
- 9 oz long-grain rice
- 14 oz zucchini, cut in small cubes
- 10 ½ oz carrots, cut in small cubes
- 1 red bell pepper, cut in small cubes
- 1 yellow bell pepper, cut in small cubes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3443 kJ / 822 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 52 g
- Lif
- 4.5 g
Alternatif tarifler
Swedish Meatballs with Gravy
30min
Paella
30min
Aji Verde Sauce
1h
Chunky Guacamole
10 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Fish Ceviche
3h 25 min.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Chimichurri Roast Chicken
1h 20 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Crab Cakes
1h 35 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Creole Style Jambalaya
1h 10min