Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g bison, boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided
- 150 g pork fat, from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided
- Besin Değeri
- şuna göre 450 g
- Kalori
- 6018.7 kJ / 1438.5 kcal
- Protein
- 113 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 107.6 g
- Doymuş Yağ
- 37.5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 313.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ham and Spinach Egg Wrap
40 min
Steamed Shrimp
20 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Rainbow Bowl
1j 15 menit
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 dk
Festive Baguette
3h 45min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Hollandaise sauce
15 min
Vegetable - Potato and Meat Purée
35 min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min