Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno, a metà
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di pinoli
- 350 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 100 g di vino bianco secco
- 250 g di passata di pomodoro
- 60 g di olive taggiasche denocciolate
-
2 - 3
rametti di origano fresco, le foglioline
veya 1 - 2 pizzichi di origano secco - 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo linguine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2575.5 kJ / 615.5 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 25.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 320 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paccheri zucca e provola
45 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40 min
Spaghetti alla siciliana
30 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Bortellina
30 min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 min
Salmone marinato
2 godz. 30 min
Pasta agretti e ricotta
45 min
Spaghetti alla checca
40 min
Pasta alla carcerata
30 min
Pasta con pesto di carciofi
30 min