Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno, a metà
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di pinoli
- 350 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 100 g di vino bianco secco
- 250 g di passata di pomodoro
- 60 g di olive taggiasche denocciolate
-
2 - 3
rametti di origano fresco, le foglioline
veya 1 - 2 pizzichi di origano secco - 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo linguine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2575.5 kJ / 615.5 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 25.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 320 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fregola con le arselle
45min
Pane frattau
1h
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40min
Spaghetti alla siciliana
30min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30min
Pasta fredda alla norma
30min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Spaghetti alla checca
40min
Pici all'etrusca
1h 45min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Pasta alla ionica
30min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min