
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rehkeule
- 800 g Rehkeule, ohne Knochen gebunden oder in einem Bratennetz
- 4 TL Salz
- 3 TL Pfeffer
- 3 EL Öl
- 120 g Zwiebeln in Spalten (2 cm)
- 120 g Möhren in Stücken (2 cm)
- 120 g Porree in Ringen (2 cm)
- 120 g Sellerie in Stücken (2 cm)
- 50 g Tomatenmark
- 20 g Mehl
- 10 g Zucker
- 400 g Rotwein, trocken
- 400 g Wildfond
Laugenknödel
-
250
g altbackene Brötchen in Würfeln (2 cm), siehe Tipp
veya 250 g Laugenbrötchen in Würfeln (2 cm), siehe Tipp - 60 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Butter weich, in Stücken
- 200 g Milch
- 5 g Mehl
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 1 ½ TL Salz
- 10 g Petersilie grob gehackt
- 10 g Schnittlauch in feinen Röllchen
- 3 Eier
Wirsing
- 600 g Wirsing in Stücken (4 cm)
- 60 g Zwiebeln halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 2 TL Senf
- 400 g Gemüsefond
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 5 EL Wasser
- 2 geh. EL Speisestärke und mehr zum Abbinden
- 2 Prisen Zucker
- 80 g Sahne
- 80 g Schmand
- 50 g Butter kalt, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1153 kcal / 4823 kJ
- Protein
- 64 g
- Yağ
- 59 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Lif
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 27 g
- Sodyum
- 4367 mg