Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Champignons, in Stücken
- 100 g Porree, in dünnen Ringen (2-3 mm)
- 600 g Wasser
- 200 g Schmand
- 20 g Speisestärke
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 10 g Öl
- 50 g geräucherter, roher Schinken, mager, in kleinen Würfeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Überbackene Porreesuppe mit Cheddar
1h
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
40min
Schwarzwurzelsuppe mit Hackbällchen
1h
Sellerie-Möhren-Suppe mit Kräuteröl
45min
Kopfsalat-Suppe
30min
Rucola-Feta-Suppe
35min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Spargel-Rucola-Suppe
40min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Wurzelgemüse-Cremesuppe mit Gewürz-Kartoffeln
45min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40min
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1h