Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 200 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 250 g di verze a listarelle
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 200 g di farina di grano saraceno
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2266.3 kJ / 541.6 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 50.9 g
- Yağ
- 29.5 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 311.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Pasta agretti e ricotta
45 Min
Mondeghili
40min
Bortellina
30min
Monte Cristo sandwich
4 Std. 30 Min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Sandwich al cetriolo
5h 30min
Ravioli di Santo Stefano
2 Std.
Crostata ripiena alle mele
2 Std.
Bussolai di Burano
2 Std.
Strüdel pere e cioccolato
1hod. 40min
Crespelle agli asparagi
1 Std. 30 Min