Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 200 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 250 g di verze a listarelle
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 200 g di farina di grano saraceno
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2266.3 kJ / 541.6 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 50.9 g
- Yağ
- 29.5 g
- Doymuş Yağ
- 10.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 311.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta amaretti e mela
2h
Grissini Rubatà
2 Std. 30 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 Std.
Toast al burro matcha
Keine Bewertungen
Tagliatelle tricolore
1h
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Riccioli mantovani
1 Std. 20 Min
Liquore alla liquirizia
432 Std.
Croque Madame
3 Std. 30 Min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Crostata di pere e noci
1h 30min