Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish di farro
- 150 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina di farro integrale
Impasto
- 700 g di acqua (di cui 200 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di farro + q.b.
-
15
g di malto in polvere
veya 15 g di miele - 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- semi di sesamo, a piacere
- semi di papavero, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 758 kJ / 181 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane morbido di farro
19 Std.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Filoncini di semola
4 Std.
Pane ai cereali
3 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pane semplice
4 Std.
Impasto per pizza integrale
2 Std.