Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 200 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
veya 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale + q.b.
Starter
- 150 g di chicchi di segale
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pane
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
- 10 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 2 cucchiaini di spezie miste in polvere (cardamomo, cumino, semi di finocchio, coriandolo, ecc.)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 8753 kJ / 2190 kcal
- Protein
- 62 g
- Karbonhidrat
- 420 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 43.4 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lievito madre disidratato
24 Std. 10 Min
Tigelle alle erbe aromatiche con pesto di fave
4 Std. 40 Min
Pane in padella
18 Std.
Rosette di farro
17 Std. 30 Min
Lievito madre con farina di segale
96h 20min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Filone di segale
4 Std.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane ai cereali
3h
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4 Std.