Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Burro alle olive
- 500 di panna fresca liquida (min 30% di grassi)
- 100 g di acqua fredda
- 80 g di olive verdi denocciolate
Impasto
- acqua q.b. fino ad arrivare a 300 g di liquidi
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 cubetto di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 600 g di farina tipo 0
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1706.6 kJ / 407.9 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 47.7 g
- Yağ
- 21.8 g
- Doymuş Yağ
- 9.6 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 412 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pomodorini sottovuoto
1 Std.
Coleslaw con Affettatutto Bimby® (TM6)
15 min
Impasto per pane veloce
45 Min
Panini alberelli segnaposto
3h
Corona pasquale al sesamo
1h 45min
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3h
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Bocconcini nocciola e caffè
1 Std.
Cracker stella con verdure e ceci insaporiti
40 Min
Ghirlanda dolce di Natale
4 Std. 30 Min
Cruffin (TM6)
4 Std. 30 Min
Focaccia a bastone
5 Std.