Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 19.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Finocchi alla valdostana
40 min
Carote tiepide alla salvia
35 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Finocchi ripieni
1h
Peperoni ripieni alla feta
55 min