Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pere Williams pelate, a cubetti (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 71.5 g
- Yağ
- 21.2 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Risotto allo Champagne
25 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min