Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pere Williams pelate, a cubetti (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 71.5 g
- Yağ
- 21.2 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Risotto al Barolo
30min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto alla birra
35min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto fragole e cioccolato
30min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min