Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 150 - 200 g di cipolle a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a dadini (3x3 cm)
- 400 g di foglie di spinaci freschi, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 3 uova sbattute
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1608 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 40.5 g
- Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Strudel di verdure
2h
Torta salata zucchine e gamberi
45min
Strudel di broccoletti
1h 40min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Torta salata con verdure di stagione
1 Std. 25 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Verdurine in sfoglia
1 Std.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.