Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di salsiccia fresca, spellata e sbriciolata
- 230 g di farro perlato (cottura 30 minuti)
- 150 g di vino rosso
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
veya 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 21.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone di lenticchie e patate
45 Min
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di farro e fagioli
1小时
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30min
Minestra di cereali e ceci
45 Min
Zuppa montanara
1小时
Stracciatella alla romana
30min
Minestra finocchi, orzo e farro
1小时
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40min
Farro alle carote con frittata
50min