Cihazlar ve Aksesuarlar
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
6 porties
Malzemeler
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 6 porties
Sodyum
8036.8 mg
Protein
103.4 g
Kalori
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Yağ
233.7 g
Lif
22.7 g
Doymuş Yağ
133.8 g
Karbonhidrat
153.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Glutenvrij bakken
12 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Değerlendirme yok
Vegan Burgers
Değerlendirme yok
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Değerlendirme yok
Pico de Gallo
Değerlendirme yok
Champagne gelei
Değerlendirme yok
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 dk
Ossenstaart Shepherd's Pie
Değerlendirme yok
Maïsbrood en cheddar muffins
Değerlendirme yok
Rendang met Gele Kleefrijst
2sa 45 dk
Aromatische kipcurry
1sa
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Değerlendirme yok