Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes

Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
6 porties

Malzemeler

  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren
    200 g
  • glutenvrije bloem
    200 g
  • ijskoud water
    65 g
  • zout
    1 tl
  • eieren koud
    2
  • water te vullen tot 1 l markering
  • Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)
    100 g
  • verse peterselie
    3 takjes
  • ham, gekookt, in blokjes
    200 g
  • roomkwark
    60 g
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • gerookte paprikapoeder
    ½ tl
  • room, elk type (van koemelk)
    30 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 6 porties

Sodyum 8036.8 mg
Protein 103.4 g
Kalori 12774.8 kJ / 3053.3 kcal
Yağ 233.7 g
Lif 22.7 g
Doymuş Yağ 133.8 g
Karbonhidrat 153.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...