![Traditional gluten free French vanilla canelé Traditional gluten free French vanilla canelé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e4d960ec7128c84faa66a30f8eae47ce/Derivates/fdb1546d6c8f8c9b8c96b63b37ee208bb85dcb29.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g gluten free flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 729.7 kJ / 174.4 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 58.5 mg
Alternatif tarifler
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Placki (Thermomix® Cutter)
35 Min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Brazilian Cheese Puffs
20min
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2h 30min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 Std. 25 Min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 45min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
French onion dip
45min