Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g gluten free flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 729.7 kJ / 174.4 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 6.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 58.5 mg
Alternatif tarifler
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Chocolate and strawberry domes
51sa
Ham and cheese canelé
49h
Blackberry vinegar chocolate truffles
17óra
Traditional French chocolate canelé
49h
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1h 45min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24u. 30min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 Std. 20 Min