Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 500 g red onion, cut into wedges
- 10 black garlic cloves, roughly chopped
- 200 g dark brown sugar
- 1 tsp black salt flakes (see Tips)
- 200 g balsamic vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 20 g
- Kalori
- 6989 kJ / 1670.4 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Karbonhidrat
- 356.1 g
- Yağ
- 21.5 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 13.5 g
- Sodyum
- 1303.1 mg
Alternatif tarifler
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48h 20min
Confit garlic
15 Min
Lemon curd (TM6)
15 Min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2sa 40 dk
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45 Min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48h 20min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Bistro Mayonnaise
5 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min