Cihazlar ve Aksesuarlar
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
14 portions
Malzemeler
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
275.6 mg
Protein
9.5 g
Kalori
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Yağ
10.8 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
6.4 g
Karbonhidrat
37.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Rose gold baking
21 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2sa 30 dk
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3sa 30 dk
Milk jellies with poached stone fruit
5sa
Chocolate spelt biscuits
5sa 10 dk
Schiacciata (dessert pizza)
2sa 5 dk
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1sa 30 dk
Macadamia and Parmesan biscuits
25 dk
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6sa 20 dk
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2sa 30 dk
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2sa
Soft cinnamon doughnuts
50 dk
Walnut and blue cheese shortbread
1sa 20 dk