![Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses") Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cf00c138-50ef-4d6d-bc55-b15594cb7fbf/Derivates/6012fe17-6408-4e42-b3b3-9171bae2f206.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 230 g milk
- 60 g salted butter, cut into pieces
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 500 g plain flour
- 1 tsp salt
Ricotta filling
- 500 g ricotta (see Tips)
- 50 g white sugar
- 80 g dark chocolate chips
- 40 g candied citrus peel (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 egg yolk, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1210.5 kJ / 288.2 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 10.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.4 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 275.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Easter Babka
2 godz. 30 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
Impossible coconut pie
1 godz. 30 min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Torta caprese with raspberry jelly
2 godz.
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min
Portuguese-style custard tarts
40 min