Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mandarin cream
- 60 g white sugar
- mandarin peel (of 1 mandarin)
- 200 g milk
- 4 egg yolks
- 200 g thickened cream
- 30 g water
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 50 g mandarin juice (1-2 mandarins)
Mandarin syrup
- 50 g sugar
- 100 g water
- 100 g mandarin juice (2-4 mandarins)
- 2 mandarins, segmented
- crème fraîche, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1069.8 kJ / 255.7 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 25.2 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 36.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Far Breton with prunes
2j
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
Pistachio cream madeleines
24 Std. 35 Min
Blueberry Jam
35 Min
Chocolate and strawberry domes
51h
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24h 25min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Lemon curd (TM6)
15min
Dani Valent's Basque cheesecake
2j 10 menit