Cihazlar ve Aksesuarlar
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Hazırlık 10 dk
Toplam 24sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
36.6 mg
Protein
4 g
Kalori
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Yağ
15.9 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
9.2 g
Karbonhidrat
25.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French cuisine: Desserts
20 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Değerlendirme yok
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 dk
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Whipped Feta
35 dk
Lemon meringue tarts
25sa 30 dk
Bordelaise Sauce
55 dk
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2sa
Orange liqueur zabaglione
15 dk
Fresh jalapeño dip
5 dk
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1sa 30 dk
Pistachio macarons
2sa 30 dk
Pistachio and lemon curd cake
1sa 15 dk