Cihazlar ve Aksesuarlar
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Hazırlık 10 dk
Toplam 24sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
36.6 mg
Protein
4 g
Kalori
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Yağ
15.9 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
9.2 g
Karbonhidrat
25.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French cuisine: Desserts
20 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hollandaise
15 dk
Lemon curd
20 dk
Chocolate and anise fruit bark
2sa 20 dk
Vanilla Yogurt
12sa 20 dk
Winter Citrus and Beet Salad
20 dk
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2sa 10 dk
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 dk
Orange liqueur zabaglione
15 dk
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2sa 5 dk
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 dk
Caramelised onions (400-500 g)
25 dk
Fruity dream
10 dk