
Cihazlar ve Aksesuarlar
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Hazırlık 10 dk
Toplam 24sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
255.7 kcal /
1069.8 kJ
Protein
4 g
Yağ
15.9 g
Karbonhidrat
25.2 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
9.2 g
Sodyum
36.6 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

French cuisine: Desserts
20 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda