Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tl extra vergine olijfolie
- 120 g rode ui, in vieren gesneden
- 1 knoflookteentje
- 40 g tomatenpuree
- 1 tl rode wijnazijn
- 2 tl tamari saus, glutenvrij (zie Tips)
- 20 g kokosbloesemsuiker
- ½ tl zout
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 - 2 snuifjes chilipoeder
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 scheutje vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)
- 565 g jackfruit in blik, gesneden, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 511.5 kJ / 121.8 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Değerlendirme yok
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Değerlendirme yok
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Değerlendirme yok
Cashew cheddarkaas
Değerlendirme yok
Vegetarische hamburger
45 Min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Gozleme
1h 40min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Değerlendirme yok
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Veenbes & rode biet koekjes
Değerlendirme yok
Noten bolognese
35 Min