Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 TL Salz
- 5 g Pfefferkörner, bunt
- 5 g Pimentkörner
- 5 g Wacholderbeeren
- 5 Lorbeerblätter, getrocknet
- 8 Nelken
- 1 TL Senfkörner
- 1500 g Rinderschulter (Schaufelstück) (siehe Tipp)
- 300 g Zwiebeln, geachtelt
- 750 g Rotwein, trocken
- 200 g Weinessig
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Pfeffer
- 40 g Butterschmalz
- 200 g Möhren, in Stücken
- 60 g Tomatenmark
- 1 geh. TL Zucker
- 1 EL Speisestärke
- 3 EL Wasser
- 50 g Rosinen
- 20 g Mandelstifte, geröstet
- 20 g Zuckerrübensirup
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2600 kJ / 622 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 2144 mg
Alternatif tarifler
Gulasch
2 Std.
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1 Std. 30 Min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1 Std. 15 Min
Rinderhüftsteak mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 Min
Spätzlesuppe
3 Std. 45 Min
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkohl
2 Std. 15 Min
Nackensteaks aus der Bier-Marinade
24 Std.
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Sauerbratenragout
48 Std.
Spargel in Rote-Bete-Crêpes mit pochierten Eiern
1 Std.
Dunkle Grundsauce
4h 30min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.