Schweinebäckchen-Ragout

4.5 6 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
5 Portionen

Malzemeler

  • Schweinebäckchen in Würfeln (3 cm)
    800 g
  • Öl
    50 g
  • Rotwein, trocken
    600 g
    600 g roter Portwein
  • Zwiebeln geachtelt
    140 g
  • Suppengemüse in Stücken (4 cm)
    200 g
  • Cognac
    30 g
  • Wild-Gewürz
    2 TL
  • Salz
    5 - 10 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Sojasauce
    10 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Wasser
    70 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Frühlingszwiebeln (isteğe bağlı) in feinen Ringen
    25 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1017 mg
Protein 33.4 g
Kalori 2275.3 kJ / 543.8 kcal
Yağ 30.4 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 8.5 g
Karbonhidrat 11.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...