
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kräuteröl und Dressing
-
3
TL Bohnenkraut abgezupft
veya 1 TL Bohnenkraut, getrocknet - 5 g Petersilie mit Stielen, grob gehackt
- 5 g Schnittlauch in Röllchen
- 2 Stängel Minze abgezupft
- 70 g Öl
- 100 g Erdnussöl
- 20 g Senf
- 20 g Aprikosenkonfitüre
- 30 g Balsamico, hell
- 30 g Schalotten
- ½ Knoblauchzehe
- 5 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- ½ frische Chilischote halbiert, entkernt (isteğe bağlı)
Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 2 TL Salz
- 1 TL Zitronensaft
-
2
TL Bohnenkraut zerzupft
veya 1 TL Bohnenkraut, getrocknet -
300
g grüne Bohnen, frisch halbiert
veya 300 g grüne Bohnen, TK halbiert - ½ TL Pfeffer
-
300
g Plattpfirsiche in dünnen Spalten
veya 300 g Pfirsiche in dünnen Spalten - 120 g Römersalatherzen in Streifen
- 30 g Pinienkerne, geröstet
- 100 g Dattel-Tomaten halbiert
- 600 g Burrata (à 100 g, abgetropft)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 705 kcal / 2950 kJ
- Protein
- 30 g
- Yağ
- 59 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Lif
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Sodyum
- 1613 mg