Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes

Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes

4.8 4 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • sunflower oil
    750 g
  • floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
    500 g
  • medium eggs
    4
  • white wine vinegar
    1 tsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh dill cut in pieces
    15 g
  • malt vinegar to taste
  • white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
    4
  • anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
    200 g
  • processed cheese slices (isteğe bağlı)
    4
  • brioche burger buns
    4
  • tomato ketchup (isteğe bağlı) for serving

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1525.6 mg
Protein 53.6 g
Kalori 5855.7 kJ / 1399.6 kcal
Yağ 100.5 g
Lif 5.5 g
Doymuş Yağ 15.5 g
Karbonhidrat 73.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...