Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
TM6

Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes

5.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 750 g sunflower oil
  • 500 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
  • 4 medium eggs
  • 1 tsp white wine vinegar
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 15 g fresh dill, cut in pieces
  • malt vinegar, to taste
  • 4 white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
  • 200 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
  • 4 processed cheese slices
  • 4 brioche burger buns
  • tomato ketchup, for serving

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
5855.7 kJ / 1399.6 kcal
Protein
53.6 g
Karbonhidrat
73.1 g
Yağ
100.5 g
Doymuş Yağ
15.5 g
Lif
5.5 g
Sodyum
1525.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler