Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 40 g di burro + q.b.
- 40 g di farina + q.b.
- 200 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 tuorli
- 1 uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 20.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Sformatini ai carciofi
1h
Mousse di baccalà
45 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Nel giardino zen
1 Std. 30 Min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1h
Flan di cavolfiore
45 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Mousse salmone e aneto
10min