Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
- 630 g di farina tipo 0
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologica
- 1 uovo
- 2 cucchiaino di sale
- 25 g di burro
- 300 g di latte
- 150 g di Taleggio a pezzi
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2660.9 kJ / 636 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 99.9 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1151.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di zucca gialla
1 Std. 5 Min
Gnocchi di spinaci
55 dk
Rabaton
1sa
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1sa
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Girandole di magro
1 Std. 5 Min
Malfatti bergamaschi
40 dk
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 godz. 30 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1 Std. 10 Min
Pizzoccheri
50 dk