Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
- 630 g di farina tipo 0
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologica
- 1 uovo
- 2 cucchiaino di sale
- 25 g di burro
- 300 g di latte
- 150 g di Taleggio a pezzi
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2660.9 kJ / 636 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 99.9 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1151.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia pere e gorgonzola
1 Std. 55 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Crostata di frutta al San Marzano
1 Std.
Crema al torroncino
10 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1 Std. 30 Min
Smacafam
55 min
Gnocchi di spinaci
55 min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1 Std. 30 Min