Gnocchi di zucca al Taleggio
TM31 TM5 TM6

Gnocchi di zucca al Taleggio

3.1 (17 değerlendirme)

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
  • 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
  • 630 g di farina tipo 0
  • 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologica
  • 1 uovo
  • 2 cucchiaino di sale
  • 25 g di burro
  • 300 g di latte
  • 150 g di Taleggio a pezzi
  • 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
2660.9 kJ / 636 kcal
Protein
23.5 g
Karbonhidrat
99.9 g
Yağ
15.2 g
Doymuş Yağ
8.9 g
Lif
4.9 g
Sodyum
1151.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler