Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 100 g di burro, a pezzi
- 220 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati + q.b.
- 1 carota, pelata e a rondelle (2-3 mm)
- sottaceti misti q.b.
- olive verdi denocciolate q.b.
- maionese q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1708 kJ / 408.2 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Castagnaccio
1h
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Galette Bretonne
1h 5min
Brandacujun
45min
Sformato di cardi
1h
Insalata russa
1h
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Buridda alla ligure
55min
Torta alle bietole
3h
Sformatini ai porri
55min
Torta pasqualina
2h 5min
Bonèt
2u.