Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 100 g di burro, a pezzi
- 220 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati + q.b.
- 1 carota, pelata e a rondelle (2-3 mm)
- sottaceti misti q.b.
- olive verdi denocciolate q.b.
- maionese q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1708 kJ / 408.2 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Polenta concia alla valdostana
1hod. 40min
Insalata russa
1小时
Testaroli di farro alle noci
45 Min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20min
Salame di patate e tonno
6 godz. 30 min
Polpette milanesi (Mondeghili)
55min
Tartine tonno e ceci
30min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Semolino dolce
1小时
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Panissa
45 Min