Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fruit and nut caramel crunch
- 50 g dried apricots (see Tips)
- 50 g shelled salted pistachio nuts (see Tips)
- 250 g raw sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Brie board
- 400 g triple cream brie, rind removed, then bring to room temperature
- 2 fresh figs, cut into thick wedges (see Tips)
- 90 g prosciutto
- micro herbs
- crackers or bread of choice (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2101.5 kJ / 502.3 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 54.7 g
- Yağ
- 23.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 843.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
French onion dip
45 Min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min
Prawn and saffron arancini
25h
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Citrus Margarita
10 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min