![Traditional French vanilla canelé Traditional French vanilla canelé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50e9770d704c6a77837c6465df7fb9a2/Derivates/eb806e6a74b4f19ae5592802395e1ae2a450fd33.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 744.7 kJ / 178 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 25.1 g
- Yağ
- 6.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 58.7 mg
Alternatif tarifler
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Traditional French chocolate canelé
49h
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Lemon curd (TM6)
15 Min