Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bacon dust
- 5 rindless bacon rashers (approx. 150 g)
Choux pastry
- 125 g milk, plus an extra 2 teaspoons
- 125 g water
- 100 g unsalted butter, cut into cubes (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp white pepper
- 150 g plain flour
- 3 eggs
- 1 egg yolk
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 6 egg yolks
- 500 g milk
- 40 g plain flour
- 1 tsp sea salt
- 2 - 3 pinches white pepper
- 2 - 3 pinches cayenne pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 291 kJ / 69.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 3.7 g
- Yağ
- 4.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 132.9 mg
Alternatif tarifler
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Sangria ginger punch
1h 5min
Milk bread (Challah)
2h 20min
Spiced apple liqueur
168h 10min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Crumble muffins
35min
Mini chocolate bundts
45min
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min