Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bacon dust
- 5 rindless bacon rashers (approx. 150 g)
Choux pastry
- 125 g milk, plus an extra 2 teaspoons
- 125 g water
- 100 g unsalted butter, cut into cubes (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp white pepper
- 150 g plain flour
- 3 eggs
- 1 egg yolk
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 6 egg yolks
- 500 g milk
- 40 g plain flour
- 1 tsp sea salt
- 2 - 3 pinches white pepper
- 2 - 3 pinches cayenne pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 291 kJ / 69.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 3.7 g
- Yağ
- 4.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 132.9 mg
Alternatif tarifler
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Strawberry and thyme butter
10 Min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Crayfish pâté
4 Std. 45 Min
Snowdrop Cocktail
1 Std. 10 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min