Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
TM6

Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)

(Değerlendirme yok)

Malzemeler

  • 155 g rauwe cashewnoten
  • water, om te weken

Paprikaolie

  • 60 g extra vergine olijfolie
  • 1 ½ tl paprikapoeder

Pikante cashewnotensaus

  • 155 g hoi sin saus
  • 70 g misopasta (zie tip)
  • 2 el groentebouillon poeder
  • 30 g agavesiroop
  • 1 el shichimi togarashi, Japans 7-kruidenmengsel

Shiitake dashi

  • 1400 g water
  • 90 g shiitake paddenstoelen, gedroogd, dun gesneden
  • 15 g kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)

Udon noedels

  • 1500 g water
  • 1 - 2 el extra vergine olijfolie, om te bakken
  • 170 g tempé, in stukken
  • 1 el rode chili-olie
  • 340 g udon noedels, gedroogd
  • eetbare bloemen, om te versieren

Besin Değeri
şuna göre 1 portie
Kalori
2820.3 kJ / 674.1 kcal
Protein
22.8 g
Karbonhidrat
80.1 g
Yağ
31.8 g
Doymuş Yağ
5.8 g
Lif
6.1 g
Sodyum
914.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler