Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)

Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 5sa 40 dk
6 porties

Malzemeler

  • rauwe cashewnoten
    155 g
  • water om te weken
Paprikaolie
  • extra vergine olijfolie
    60 g
  • paprikapoeder
    1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
  • hoi sin saus
    155 g
  • misopasta (zie tip)
    70 g
  • groentebouillon poeder
    2 el
  • agavesiroop
    30 g
  • shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel
    1 el
Shiitake dashi
  • water
    1400 g
  • shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden
    90 g
  • kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)
    15 g
Udon noedels
  • water
    1500 g
  • extra vergine olijfolie om te bakken
    1 - 2 el
  • tempé in stukken
    170 g
  • rode chili-olie
    1 el
  • udon noedels gedroogd
    340 g
  • eetbare bloemen om te versieren

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 914.2 mg
Protein 22.8 g
Kalori 2820.3 kJ / 674.1 kcal
Yağ 31.8 g
Lif 6.1 g
Doymuş Yağ 5.8 g
Karbonhidrat 80.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...