Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 270 g Blätterteig aus dem Kühlregal (z. B. Vollkornblätterteig von Tante Fanny)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Streifen
- 120 g Fenchel, geviertelt, Strunk entfernt, in feinen Scheiben
- 2 Eier
- 120 g Schmand
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 10 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stücke
- Kalori
- 1588 kJ / 380 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 378 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 Min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Gemüsetarte
1h
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30min
Schwarzwurzel-Haselnuss-Risotto
30min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1sa 30 dk
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1h