Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Risoni-Nudeln
- 1 rote Zwiebel, klein, halbiert
- 70 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Dose Mais, klein (Abtropfgew. 165 g ), abgetropft
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- 1 Dose Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 15 g Weißweinessig
- 30 g Honig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1679 kJ / 401 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotkohl-Bulgur-Salat
35 Min
Kichererbsensalat
35 Min
Weizen-Ofengemüse-Salat
1 Std.
Kichererbsensalat
15min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Ligurischer Nudelsalat
35 Min
Konfettisalat
2 Std. 45 Min
Erbsen-Nudel-Salat
2 godz. 15 min
Forelle mit Linsensalat
1h 15min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1 Std. 40 Min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.