Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di gherigli di noci
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cotechino cotto, spellato e a pezzi
- 50 g di vino bianco
-
1
pizzico di timo secco
veya 1 rametto di timo fresco - 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo bucatini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2608.5 kJ / 623.5 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 828.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Fregola ai frutti di mare
40min
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Brownies cioccolato e caffè con caramello salato
1 Std. 45 Min
Bombette di Carnevale ripiene
1 godz.
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 godz.
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Linguine allo sgombro
30 Min
Fileja tropeani
2 Std.
Mesciua spezzina
1 godz.