Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di gherigli di noci
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cotechino cotto, spellato e a pezzi
- 50 g di vino bianco
-
1
pizzico di timo secco
veya 1 rametto di timo fresco - 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo bucatini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2608.5 kJ / 623.5 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Karbonhidrat
- 66.5 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 828.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gramigna alla salsiccia
45min
Manzo insaporito con asparagi
30min
Ciambellone all'uva
1h
Pasta panna e salmone
30min
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16h 30min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 godz.
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Lasagna autunnale
2 Std.
Salsa gravy (TM6)
20min
Riso in cagnone
45min