
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Peeling vegetables
- 500 g raw beetroots fitting through hole in mixing bowl lid or halved (approx. 2 cm wide)
- 200 g parsnip cut into pieces (approx. 5 cm)
- 600 g water
Beetroot salad
- 600 g water
- 400 g Halloumi cheese cut in triangles (approx. 2 cm thick)
- 1 tbsp olive oil for frying
- 30 g walnuts, shelled
- 10 g fresh dill leaves only
- 60 g onion halved
- 1 - 2 garlic cloves
-
220 - 250
g Greek yoghurt
veya 220 - 250 g plain yoghurt - 10 g lemon juice
- 1 - 2 tbsp white vinegar
- 1 - 2 tsp jarred horseradish
- ½ tsp salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper
- wholemeal bread sliced, toasted, for serving
- rocket salad leaves for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 493 kcal / 2062.8 kJ
- Protein
- 23.4 g
- Yağ
- 30 g
- Karbonhidrat
- 35.3 g
- Lif
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.9 g
- Sodyum
- 1348.6 mg