Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Yedikule marulu, besleyiciye girecek şekilde ikiye bölünmüş
- 600 g armut, Conference cinsi veya yumuşak ve orta büyüklükte başka bir armut, uzunlamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri ve sapı ayıklanmış
- 1 yk zeytinyağı
- 150 g Rokfor peyniri, parçalara bölünmüş
- 50 g kavrulmuş fındık, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1416.7 kJ / 338.6 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 22.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 683.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Elma, Badem ve Yulaflı Porridge
24 Std. 10 Min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Patates Graten
1h 10 min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8h
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Kenevir Tohumu Sütü
10 Min
Vegan Toz Parmesan
10 Min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 Min
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Değerlendirme yok