Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Yedikule marulu, besleyiciye girecek şekilde ikiye bölünmüş
- 600 g armut, Conference cinsi veya yumuşak ve orta büyüklükte başka bir armut, uzunlamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri ve sapı ayıklanmış
- 1 yk zeytinyağı
- 150 g Rokfor peyniri, parçalara bölünmüş
- 50 g kavrulmuş fındık, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1416.7 kJ / 338.6 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 22.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 683.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates ve Sebze Püresi
45min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30min
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Sebzeli Galette
1 Std. 30 Min
Kişnişli Karidesli Omlet
Değerlendirme yok
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1 Std. 45 Min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Değerlendirme yok
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 Min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Değerlendirme yok
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Turplu krem peynir
10min