Cihazlar ve Aksesuarlar
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Hazırlık 15 dk
Toplam 15 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
Yedikule marulu besleyiciye girecek şekilde ikiye bölünmüş150 g
-
armut, Conference cinsi veya yumuşak ve orta büyüklükte başka bir armut, uzunlamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri ve sapı ayıklanmış600 g
-
zeytinyağı1 yk
-
Rokfor peyniri parçalara bölünmüş150 g
-
kavrulmuş fındık parçalara bölünmüş50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
683.3 mg
Protein
11 g
Kalori
1416.7 kJ /
338.6 kcal
Yağ
22.7 g
Lif
6.7 g
Doymuş Yağ
8.3 g
Karbonhidrat
26.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kesme aparatı (tm6)
21 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 dk
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Değerlendirme yok
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8sa
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1sa 15 dk
'Eggnog' Konyak Likörü
15 dk
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1sa
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1sa 10 dk
Somon ve Rezeneli Risotto
25 dk
Hindistan Cevizli Kakaolu ve Matchalı Raw Vegan Pasta
3sa 45 dk
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Değerlendirme yok
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1sa