Cihazlar ve Aksesuarlar
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Hazırlık 15 dk
Toplam 15 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
Yedikule marulu besleyiciye girecek şekilde ikiye bölünmüş150 g
-
armut, Conference cinsi veya yumuşak ve orta büyüklükte başka bir armut, uzunlamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri ve sapı ayıklanmış600 g
-
zeytinyağı1 yk
-
Rokfor peyniri parçalara bölünmüş150 g
-
kavrulmuş fındık parçalara bölünmüş50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
683.3 mg
Protein
11 g
Kalori
1416.7 kJ /
338.6 kcal
Yağ
22.7 g
Lif
6.7 g
Doymuş Yağ
8.3 g
Karbonhidrat
26.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kesme aparatı (tm6)
21 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vanilyalı Yoğurt
12sa 20 dk
Domates Soslu Bulgurlu Köfte (Bebek Yemeği)
45 dk
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1sa 20 dk
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 dk
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1sa 15 dk
Somon ve Rezeneli Risotto
25 dk
Sebzeli Etli Püre
35 dk
Turplu krem peynir
10 dk
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1sa 10 dk
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Değerlendirme yok
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2sa
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3sa 15 dk