
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Yedikule marulu besleyiciye girecek şekilde ikiye bölünmüş
- 600 g armut, Conference cinsi veya yumuşak ve orta büyüklükte başka bir armut, uzunlamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri ve sapı ayıklanmış
- 1 yk zeytinyağı
- 150 g Rokfor peyniri parçalara bölünmüş
- 50 g kavrulmuş fındık parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 338.6 kcal / 1416.7 kJ
- Protein
- 11 g
- Yağ
- 22.7 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Lif
- 6.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Sodyum
- 683.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kuruyemişli Kuru Kayısı Topları
15 dk
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Sebzeli Galette
1sa 30 dk
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Değerlendirme yok
Vanilyalı Yoğurt
12sa 20 dk
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8sa
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
Vegan Peynir Sosu
50 dk
Vegan Çedar Peyniri
3sa 10 dk
Vegan Toz Parmesan
10 dk
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35 dk
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 dk