Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Yedikule marulu, besleyiciye girecek şekilde ikiye bölünmüş
- 600 g armut, Conference cinsi veya yumuşak ve orta büyüklükte başka bir armut, uzunlamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri ve sapı ayıklanmış
- 1 yk zeytinyağı
- 150 g Rokfor peyniri, parçalara bölünmüş
- 50 g kavrulmuş fındık, parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1416.7 kJ / 338.6 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 26.9 g
- Yağ
- 22.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 683.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 Min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10min
Tavuklu Buddha Bowl
1 godz.
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 Std.
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45 min
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Bircher Müsli
12 godz. 10 min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10 min