Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g fresh parsley leaves
- 150 g onions, halved
- 150 g celery stalks
- 250 g potatoes, peeled, cut into lengths (2 cm)
- 200 g carrots
- 40 g olive oil
- 500 g stewing steak, diced (approx. 2 cm)
- 3 dried bay leaves
-
2
sprigs fresh thyme, leaves only
veya 1 tsp dried thyme -
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra, to taste
- 600 g water
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1464.4 kJ / 350 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 22.8 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 764 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Salt Cod Gratin
50 Min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min