![Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5) Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8d7c820b07ec5bf7ddc4d8a72bf03468/Derivates/c4c521a383d49cda0e3632bb33e11f7ce21fa8dc.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g duck breasts, skin on
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 60 g unsalted butter, diced
- 10 g anchovy fillets, in oil
- 100 g spam, diced
- ¼ tsp smoked paprika
- ½ tsp garlic powder
- 10 g rum
- 100 g cream cheese
- 200 g apples, unpeeled, cored and halved
- 2 baguettes, halved lengthways
- 1 tsp caster sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3222.4 kJ / 770.2 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Karbonhidrat
- 90.2 g
- Yağ
- 29.6 g
- Doymuş Yağ
- 14.9 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 1701.4 mg