
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g olive oil
- 200 g leeks cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 150 g carrots diced (1.5 cm)
- 50 g celery cut in pieces (1 cm)
- 600 g whole rabbit skinless, head removed, cut in small pieces (see tip)
- 100 g water
- 15 g plain flour
- 200 g turnips diced (1.5 cm)
- 200 g savoy cabbage leaves cut in pieces
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bouquet garni (bay leaves, rosemary and thyme), approx. 25 g (see tip)
- 500 g sweet potatoes cut in pieces (approx. 1,5 cm)
- 500 g tinned large white beans (e.g. cannellini, haricot, butter beans)
- 1 piece fresh turmeric (approx. 5 cm), sliced
-
300
g fresh green peas
veya frozen green peas defrosted - 200 - 250 g fresh oyster mushrooms cut in pieces
- 5 sprigs fresh thyme leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 478 kcal / 2000 kJ
- Protein
- 34 g
- Yağ
- 13 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Lif
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Sodyum
- 1037 mg