Cihazlar ve Aksesuarlar
Sebzeli Galette
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 porsiyon
Malzemeler
Galette Hamuru
-
tereyağı soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)150 g
-
un tezgahı unlamak için ekstra un300 g
-
tuz½ tk
-
su soğuk1 yk
-
su soğuk90 g
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
-
kabak küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)350 g
-
erik domates sert, bütün (bk. Öneriler)350 g
-
kurutulmuş domates, yağ içinde yağı süzülmüş190 g
-
frenk soğanı ince dilimlenmiş10 g
-
tuz serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz½ tk
-
su30 g
-
un serpmek için
-
karabiber1 tutam
-
Parmesan peyniri, rendelenmiş60 g
-
süt sürmek için
-
fesleğen yaprağı10
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
507.9 mg
Protein
11.1 g
Kalori
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Yağ
18.5 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
11.1 g
Karbonhidrat
45.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Ispanak ve Muzlu Smoothie
10 dk
Sicilya Usulü Arançini
3sa 50 dk
Sebzeli Tortilla Katları
1sa 10 dk
Meksika Fasulyeli Quesadilla ve Guacamole
45 dk
Buharda Pişmiş Kırmızı Pestolu Rulolar
Değerlendirme yok
Frambuaz ve Beyaz Çikolatalı Krema Dolgulu Kıtır Puflar
6sa 10 dk
Frambuaz ve Fesleğenli Sangria
40 dk
Hindistan Cevizi Sütlü Mercimek (Coconut Dhal)
Değerlendirme yok
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 dk
Çıtır Balıklı Sandviç
40 dk
Pratik Çilekli Tatlı
5 dk
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 dk