
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 377.9 kcal / 1581.2 kJ
- Protein
- 11.1 g
- Yağ
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 45.3 g
- Lif
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Sodyum
- 507.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chialı Tavuk Burger
1sa 10 dk
Patates Graten
1sa 10 dk
Pancar Carpaccio
20 dk
Patates Graten
1sa 10 dk
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 dk
Rendelenmiş peynir (orta sertlikte)
10 dk
Etli ve Biralı Turta
1sa 40 dk
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1sa
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 dk
Pirinç salatası
1sa
Kıymalı Kabak Graten
50 dk
Kurutulmuş Domates Ezmesi
30 dk