Cihazlar ve Aksesuarlar
Sebzeli Galette
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 porsiyon
Malzemeler
Galette Hamuru
-
tereyağı soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)150 g
-
un tezgahı unlamak için ekstra un300 g
-
soğuk su90 g
-
tuz½ tk
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
-
kabak küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)350 g
-
erik domates sert, bütün (bk. Öneriler)350 g
-
kurutulmuş domates, yağ içinde yağı süzülmüş190 g
-
su30 g
-
frenk soğanı ince dilimlenmiş10 g
-
tuz serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz½ tk
-
un serpmek için
-
karabiber1 tutam
-
Parmesan peyniri, rendelenmiş60 g
-
süt sürmek için
-
fesleğen yaprağı10
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
507.9 mg
Protein
11.1 g
Kalori
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Yağ
18.5 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
11.1 g
Karbonhidrat
45.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40 dk
Lahana Yatağında Kızarmış Onsen Yumurtası
Değerlendirme yok
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1sa 50 dk
Hindistan Cevizi Sütlü Mercimek (Coconut Dhal)
Değerlendirme yok
Portakal Soslu Ilık Bulgur Salatası
40 dk
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1sa 5 dk
Temaki Sushi
1sa
Glütensiz Pandispanya
1sa 30 dk
Kahve, Kakule ve Kakaolu Bademler
30 dk
Zencefil ve Misket Limonlu Vişneli Kek
1sa 30 dk
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 dk
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 dk