
Cihazlar ve Aksesuarlar
Sebzeli Galette
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 porsiyon
Malzemeler
Galette Hamuru
-
tereyağı soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)150 g
-
un tezgahı unlamak için ekstra un300 g
-
soğuk su90 g
-
tuz½ tk
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
-
kabak küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)350 g
-
erik domates sert, bütün (bk. Öneriler)350 g
-
kurutulmuş domates, yağ içinde yağı süzülmüş190 g
-
su30 g
-
frenk soğanı ince dilimlenmiş10 g
-
tuz serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz½ tk
-
un serpmek için
-
karabiber1 tutam
-
Parmesan peyniri, rendelenmiş60 g
-
süt sürmek için
-
fesleğen yaprağı10
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
377.9 kcal /
1581.2 kJ
Protein
11.1 g
Yağ
18.5 g
Karbonhidrat
45.3 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
11.1 g
Sodyum
507.9 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Dünya Turu
23 Tarif
Türkiye
Türkiye

Kesme aparatı (tm6)
21 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kaymaklı Lokum
26sa 35 dk
Kurabiye Sandviçleri (Baci di dama)
45 dk
Tatlı Peynir Kreması
Değerlendirme yok
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5 dk
Etli Biber Dolması (8 aydan büyük bebekler için)
1sa 5 dk
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3sa 40 dk
Kinoa ve Meksika Fasulyeli Vegan Burger Köftesi
1sa
Etli Biber Dolması
1sa 20 dk
Bademli Karamel Şekerlemesi
1sa 45 dk
Kişnişli Domates Salsa
Değerlendirme yok
Fıstık Ezmeli Çikolata Topları
45 dk
Etli Bamya
1sa 10 dk