Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g celeriac, peeled, cut in pieces to fit in feeder
Mayonnaise
-
130
g sunflower oil
veya rapeseed oil - 1 egg yolk, from medium egg
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 15 g red wine vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1473.2 kJ / 352.1 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 11.7 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 140.7 mg
Alternatif tarifler
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Curried Parsnip Soup
30min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1j
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Best Basic Houmous
5 menit