Cihazlar ve Aksesuarlar
Celeriac Remoulade
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
4 portions
Malzemeler
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
140.7 mg
Protein
2.5 g
Kalori
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Yağ
33.8 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
4.7 g
Karbonhidrat
11.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 godz. 20 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Pomegranate and Mint Marinade
5 min
Pea and Mint Soup
20 min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 godz. 25 min
Spiced Herbed Nuts
40 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
White Bean and Feta Dip
5 min