Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g red wine
- 100 g port
- 250 g water
- 350 g sugar
- 2 cinnamon sticks
- 2 star anise
- 2 pieces orange zest (1 cm x 3-4 cm)
- 4 pears (approx. 180 g each), peeled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Classic Zabaglione
15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Beetroot Gravadlax
48 Std. 20 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Mustard Dill Sauce
2h 15 min.
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min