Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masala Paste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp cumin seeds
- 30 g groundnut oil
- 60 g tomato purée
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 3 tsp garam masala
- 1 Tbsp paprika
- 2 Tbsp ground almonds
- 1 tsp fine sea salt
Fish and Rice
- 1800 g water, plus extra boiling for cooking rice
- 2 hake fillets (approx. 180-200 g each)
- 200 g basmati rice
-
100
g cashew nuts
veya unsalted peanuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3929 kJ / 938 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 93 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Sodyum
- 1073 mg
Alternatif tarifler
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Hake and Prawn Burger
15p
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Thai Green Curry Paste
15p
Tikka Paste
1h
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 Min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Curried Parsnip Soup
30min