Cihazlar ve Aksesuarlar
Masala Hake at 55°C
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
2 portions
Malzemeler
Masala Paste
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
groundnut oil30 g
-
tomato purée60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
red chilli halved, deseeded1
-
garam masala3 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
ground almonds2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Fish and Rice
-
water plus extra boiling for cooking rice1800 g
-
hake fillets (approx. 180-200 g each)2
-
basmati rice200 g
-
unsalted peanutscashew nuts100 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1073 mg
Protein
39 g
Kalori
3929 kJ /
938 kcal
Yağ
44 g
Doymuş Yağ
9 g
Karbonhidrat
93 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 dk
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1sa 50 dk
Seafood Korma
40 dk
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 dk
Ras el Hanout
15 dk
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 dk
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1sa
Green Curry Chicken
55 dk
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 dk
Prawn Curry
30 dk
Prawn Bhuna
30 dk
Spiced Red Cabbage
1sa 10 dk