Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas

Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas

4.0 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
1 dose

Malzemeler

  • cebolo (spring onion) cortados em pedaços (5 cm aprox.)
    1 - 2
  • curgete (70 g aprox.), cortada em fatias (5 mm aprox.)
    1
  • tomate-cereja
    10
  • lombos de salmão s/ pele (150 g aprox.)
    1
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • sumo de limão
    1 - 2 gotas de
  • limão cortado em rodelas
    ¼
  • água
    1000 g
  • arroz vaporizado
    60 g
  • passas de uva
    15 g
  • pau de canela
    ½
  • vagens de cardamomo
    2
  • açúcar
    2 pitadas de
  • sal mais q.b. p/ temperar
    2 pitadas de
  • curcuma em pó
    ¼ c. chá de

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 453 mg
Protein 37.1 g
Kalori 2158.6 kJ / 515.9 kcal
Yağ 21.4 g
Lif 6.4 g
Doymuş Yağ 4.9 g
Karbonhidrat 46.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...