Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salad
- 150 g fennel bulb, cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)
- 150 g celery stalk
- 150 g green apple, unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)
Dressing
- 20 g fresh dill (see Tips)
- 80 g vegetable oil
- 15 g Dijon mustard
- 50 g yoghurt
- 15 g red wine vinegar
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 935.2 kJ / 223.5 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 100.4 mg
Alternatif tarifler
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min