Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salad
- 150 g fennel bulb, cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)
- 150 g celery stalk
- 150 g green apple, unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)
Dressing
- 20 g fresh dill (see Tips)
- 80 g vegetable oil
- 15 g Dijon mustard
- 50 g yoghurt
- 15 g red wine vinegar
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 935.2 kJ / 223.5 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 20.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 100.4 mg
Alternatif tarifler
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10p
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10p
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM6)
20 Min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5p
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
30 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Pea and mint soup
20 Min