Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bladerdeeg
- 150 g boter, in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes, ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten, geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten, in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook, met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout, plus extra voor het kruiden
- bloem, om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk, om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 3572 kJ / 856 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 59 g
- Doymuş Yağ
- 23 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 622 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Russische salade
Değerlendirme yok
Minuut koolsla
10 dk
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Değerlendirme yok
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Değerlendirme yok
Boeddha bowl met kip
1h
Rauwe chocolade bietencake
Değerlendirme yok
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Değerlendirme yok
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Değerlendirme yok