蕃茄豆腐雞肉蓋飯

蕃茄豆腐雞肉蓋飯

4.1 25 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
2 人份

Malzemeler

蕃茄豆腐雞肉
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 雞胸肉 切丁(約2公分)
    250 克
  • 牛番茄 切丁(約2公分)
    150 克
  • 板豆腐 切丁(約1公分)
    100 克
  • 番茄醬
    25 克
  • 醬油膏
    30 克
  • 味醂
    10 克
  • 切段(約1公分)
    15 克
蒸煮
  • 1200 克
  • 短梗米
    200 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 798.6 mg
Protein 43.6 g
Kalori 2883.9 kJ / 679.1 kcal
Yağ 12.6 g
Doymuş Yağ 87.5 g
Karbonhidrat 95.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...